Sl/En

Na naše dobro počutje...


... v prostoru vpliva več dejavnikov. Pri oblikovanju in prenovi ambientov v Preoblikovalnici uporabljamo lokalne materiale, če je le mogoče take, ki smo jih pred propadom rešili iz različnih kleti ali kosovnih odpadov. Z uporabo naravnih materialov ustvarjamo tople in karakterja polne prostore. Zadovoljstvo naročnikov in uporabnikov pa dosegamo z interdisciplinarnim pristopom, posluhom za detajle in veliko mero natančnosti.
Rifuzl
Izdelali smo ambient prve trgovine brez plastične embalaže Rifuzl v Ljubljani. Ponosni smo, ampak ne samo zato, ker je bil eden obsežnejših in bolj zahtevnih, ki smo jih naredili, temveč tudi zato, ker smo uspeli z naročnikoma ustvariti zanimivo trajnostno zgodbo. Trgovina je vzpostavljena iz skoraj 69,37 % odpadnega materiala - narejena je iz 650 kg palet. Leseno pohištvo smo naoljili s tikovim oljem, kar daje ambientu še večjo toplino in karakter. Besede ne povedo dovolj, slike mogoče, ampak obisk trgovine največ.
Bar Božidar
V Baru Božidar smo priskočili na pomoč Studiju Kruh z izvedbo stenskih šankov in izdelavo mizic na stopnicah.
Hotel Park
V Hotelu Park smo izdelali tri funkcionalne okrasne stene iz palet in dva premična kavna vozička. Ambient konferenčne dvorane je tako pridobil naraven, urban in domač občutek.
Bar Magda
V Baru Magda so imeli željo zasenčiti teraso brez uporabe dežnikov. Našli smo tri odslužena jadra, jih ponovno uporabili in namestili na tri velika korita za drevesa. Bar je tako pridobil zračno in unikatno zaščito pred poletno vročino v Ljubljani.
Mary don’t go!
Skupaj s kolektivom Zavod Stiropor smo v Parku Tivoli spremenili jaso v glasbeno prizorišče za en dan. Infrastrukturna in ambientalna oprema je prostor spremenila v naravno kupolo in pričarala nepozaben poletni glasbeni dogodek.
Mary don’t go #2!
Stiropor festival
Izdelana paletna oprema Stiropor Festivala 2017 je poudarila tehnično dovršenost glasbenih izvajalcev in omilila surovost samega prizoriščnega prostora v Cirkulaciji2.

Kuhinja
Kuhinja je naš uspešen poskus izdelave kompleksnega kosa pohištva. Konstrukcija je narejena iz 100% recikliranih paletnih plošč, na željo naročnice pa smo montirali nov pult in frontne plošče.

Razmišljaš o
prenovi?
Kontaktiraj
nas Izjave naročnikov:

"Ekipa je prijazna,
kreativna in izjemno
prilagodljiva!"
(H.P. Ljubljana)

"Ponujate celostno
storitev. Za nakup pri
vas sem se odločila,
ker izobražujete in
zaposlujete socialno
ranljive skupine. Tudi
eko koncept je velik
bonus! Obožujem svojo
novo posteljo!" (A. P.)