Zakaj naša izdelava pohištva po meri stane več?

Velikokrat pridemo v stik z naročniki, ki so presenečeni nad našimi cenami. Kolikšna bi bila cena pohištva po naročilu, ki ste ga pripravljeni za to plačati? Nastanejo raznovrstne debate, zakaj naša storitev dosega višje zneske kot je (verjetno) bilo pričakovano. Odločili smo se, da delimo z vami, zakaj naše storitve in izdelki stanejo več kot v pohištvenih salonih (npr. Ikea, Rutar, Dipo)? Zakaj pravzprav verjamemo v “the true cost”?

Cena pohištva po naročilu je v vsakdanjem življenju vedno višja, če jo primerjamo z drugimi pohištvenimi saloni. Zakaj je temu tako pri nas? Podajamo več argumentov in vas spodbujamo, da poveste svoje mnenje o tem.

 1. Smo majhno socialno podjetje z urbano delavnico in zgolj štirimi zaposlenimi (torej, nismo podjetje, ki upravlja s tisočimi zaposlenimi in nimamo (ŠE) tovarne za hitro produciranje izdelkov). 🙂
 2. Rešujemo odpadne materiale, ki jih je potrebno sprva poiskati, nato obdelati, šele kasneje pa jim glede na vaše želje izgraditi novo namembnost in uporabnost, kar terja razmislek, znanja in določeno število delovnih ur zaposlenih. #nadcikliranje #ponovna uporaba #recikliranje
 3. Z vsakim naročilom številne ure posvečamo načrtovanju, izvedbi in testiranju.
 4. Naročilo izpeljemo iz treh zornih kotov znanj – arhitekturno svetovanje, mizarstvo in notranje oblikovanje.
 5. Z vsakim naročilom številne ure posvečamo načrtovanju, izvedbi in testiranju.
 6. V ospredje postavljamo dizajnersko pohištvo. To predvideva unikatnost in ročnodelske spretnosti, kar pomeni, da verjamemo v ideje, rešitve in delo izvedeno s strani človeka in naročnika.
 7. Z izdelavo pohištva po naročilu želimo slediti trajnostnim načelom in krožnogospodarskemu načinu poslovanja med delovnimi procesi, kar pomeni, da pridobivamo zavržene materiale, jih obdelujemo ter se pri tem trudimo tudi sami proizvesti čim manj odpadkov že med samo izdelavo.
 8. Spodbujamo pravično delo, kar pomeni, da so naši zaposleni primerno plačani za svoje delo.
 9. Vsako naročilo pri nas pridobi status edinstvenega naročila, kar rezultirajo naša dosedanja naročila.
 10. Delamo skupaj z vami za vaše udobno bivanje in življenje.
 11. Skrbimo za naše okolje, v katerem živimo.

Preverite v spletni trgovini cene našega pohištva po meri in zapišite v komentar, kaj si mislite. Hkrati nas z vesljem kontaktirajte in preveri ceno za izdelavo pohištva po naročilu.